Izaberite zadatak i vreme.
Otvorite Kalendar i pronađite privatni planer zadataka. Izaberite aktivan zadatak i blok između 15 minuta i osam sati. Pregledajte vremensku zonu i sačuvajte. Blok je privatan: ne poziva nikoga niti piše u spoljni kalendar.
Kada je vreme već zauzeto.
Blok se proverava u odnosu na trenutne zakazane sastanke i druge aktivne radne blokove. Ako druga rezervacija dobije isti interval, čuvanje vraća konflikt i čuva zadatak. Izaberite drugi put. Spoljašnji događaj sinhronizovan kasnije može stvoriti novi konflikt; pregledajte označeni blok.
Pomerite, uklonite ili završite.
Pomeranje bloka ne pomera rok zadatka. Uklanjanje bloka zadržava zadatak. Završetak zadatka oslobađa buduće nedovršene blokove; ponovno otvaranje zadatka ne rekreira tiho te rezervacije. Prošlo završeni radovi mogu ostati u istoriji.