Kommersiell utgivelse er fortsatt under forberedelse.
Priser viser USD-referansebeløp for de tiltenkte gratis- og pro-planene. Selger onboarding, butikkprodukter, støttede regioner og endelig betalingsinformasjon må konfigureres før betalt utgivelse. En bekreftelsesskjerm eller en ubekreftet kvittering gir ikke betalt tilgang.
Når kjøp blir tilgjengelig.
Bruk kontoen som eier kjøpet. Tjenesten bekrefter rettighetene på serveren og holder gjentakende tjenestegodtgjørelse atskilt fra kjøpte kreditter. Et fellesskapssete og et personlig abonnement må forenes for å unngå dupliserte tilgangskjøp.
Å slette en konto er en egen handling.
Sletting av konto kansellerer ikke automatisk et uavhengig administrert App Store- eller Google Play-abonnement. Se gjennom abonnementet med butikken der det ble kjøpt. For et faktureringsspørsmål, send inn leverandøren og transaksjonsreferansen via support; send aldri kortdetaljer, passord eller betalingsinformasjon.